Leil. 48

Fritidsleilighet i Sanderstølens nyeste fløy

Prisantydning 625 000 kr

Omkostninger kommer i tillegg; eierskiftegebyr 5 500 kr og forretningsførers honorar 3 750 kr

Pris totalt kr 634 250 kr 

Leiligheten ligger i sokkeletasjen i den nyeste fløyen på Sanderstølen. Leilighetene i denne delen av bygget har ekstra stor takhøyde, som gir en opplevelse av romslighet. Fra sokkeletasjen har man egen inngang rett ut på bakkeplan med parkering. 

Leiligheten selges møblert. Den består av et oppholdsrom, gang og bad. Oppholdsrommet har dobbeltseng og salong med sovesofa, og tekjøkken med kjøleskap. 

To garderobeskap i den romslige gangen. 

Flislagt bad med badekar.

Leiligheten har morgensol. 

Eierskapet gir tilgang til wifi, store møblerte fellesarealer med peis, bibliotek, bar og diverse arrangementer. Resepsjon med gode servicetilbud. Svømmebasseng, treningsrom, lekerom, bar, nattklubb, restaurant, skistall, felleskjøkken med komfyrer og oppvaskmaskiner, vaskerom, betjent spa, m.m. Lysløype og turterreng starter rett utenfor. 

Leiligheten kan leies ut via resepsjonen, når den ikke benyttes som fritidsleilighet. Ingen utleieplikt. 

Felleskostnader/mnd 1 775 kr 

Felleskostnader inkluderer alle faste, løpende kostnader, med unntak av innboforsikring. Felleskostnadene inkluderer bla. felles parkering, renhold av fellesarealer, bredbånd, offentlige avgifter, varmt vann, oppvarming, vaktmestertjeneste, snøbrøyting/strøing, vedlikehold, forsikring mm. Fellesutgifter betales kvartalsvis. 

For visning kontakt resepsjonen eller Elin Dukana tlf 938 64 254