Leil. 321

16 kvm – Tekjøkken – Skapseng – Morgensol

Prisantydning 290 000 kr

Omkostninger kommer i tillegg. Oppgjør skjer via advokat.  

Felleskostnader pr. mnd 2 026 kr

I toppetasjen på Sanderstølen, er denne leiligheten nå åpen for ny eier. En velholdt og trivelig innredet liten fritidsleilighet på 16 kvm, som passer fint for en person.

Leiligheten, beliggende i 3.etasje, er pent oppusset, med herregårdspanel på vegger og spesialtilpasset tekjøkkeninnredning i heltre med kjøleskap, mikrobølgeoven, kaffetrakter, vannkoker og service. Leiligheten har varierte overnattingsmuligheter med skapseng som enkelt vippes ned, i tillegg til dobbel sovesofa. Gjennom de store vinduene i to verandadører, har man morgensol og utsikt mot Nystølfjellet. Begge verandadørene kan åpnes mot en fransk balkong.

Veggmontert TV. Fri tilgang til internett via bredbånd og trådløst nettverk. I tillegg er det tilgang til felleskjøkken med komfyrer og oppvaskmaskiner, og felles vaskerom. Badet er flislagt, med dusj. Leiligheten selges «som den står«, møblert som vist på bildene.

Fritidsleiligheten kan fungere som alt fra et sted å overnatte mellom turene, til et personlig innredet pusterom for rekreasjon og hygge, eller et utgangspunkt for sosial aktivitet for den som verdsetter det trivelige og uforpliktende miljøet som kjennetegner dette omstrukturerte hotellet. Tilgang til store møblerte fellesarealer med peis, bibliotek og bar, og en rekke fasiliteter og servicetilbud. Svømmebasseng, treningsrom, spa, lekerom, bar, nattklubb, restaurant, skistall, felleskjøkken, vaskerom, resepsjon med diverse tjenester, m.m. Lysløype og turterreng starter rett utenfor.

Leiligheten kan leies ut via resepsjonen, om ønskelig, når den ikke benyttes som fritidsleilighet, men ingen utleieplikt. Et funksjonelt enkeltrom kan være et ettertraktet utleieobjekt.

Fellesutgifter betales kvartalsvis.  

Visning etter avtale, kontakt Kjellaug Bergene tlf. 48041795