Leil. 313

35 kvm – kjøkken – separat soverom – nytt elektrisk anlegg – gulvvarme

Prisantydning 1 150 000 kr

Omkostninger kommer i tillegg; eierskiftegebyr 5 500 kr og forretningsførers honorar 3 000 kr 

Totalt 1 158 500 kr

Felleskostnader/mnd 2 225 kr

Alle faste, løpende kostnader er inkludert i felleskostnadene, med unntak av innboforsikring. Felleskostnadene inkluderer bla. felles parkering, renhold av fellesarealer, bredbånd, offentlige avgifter, varmt vann, oppvarming, vaktmestertjeneste, snøbrøyting/strøing, vedlikehold, forsikring mm.

Beskrivelse

Velutstyrt fritidsleilighet på ca 35 kvm i 3.etasje på Sanderstølen, med separat soverom. Leiligheten er pent oppusset med kjøkken med integrert kjøleskap, fryseskap, oppvaskmaskin og god skapplass. Soverommet er innredet med familiekøye og enkle køyesenger, som gir totalt 5 sengeplasser. Både stue og soverom har tv. Begge rommene har fransk balkong med to verandadører som kan åpnes helt opp mot formiddagssol og vidstrakt utsikt i retning av Nystølfjellet. Nytt elektrisk anlegg, med nye brytere og termostater. Kjøkken og stue har varmekabelmatter under laminat. Under gulvflisene i inngangspartiet er det lagt varmekabler. Håndverksarbeidet er fagmessig utført og dokumentert med bilder og kvitteringer. 

Dobbelt garderobeskap i gangen, med hylle, oppheng og trådkurver. Flislagt bad med dusj. Leiligheten selges møblert etter avtale. 

Eierskapet gir tilgang til wifi, store møblerte fellesarealer med peis, bibliotek, bar og diverse arrangementer. Resepsjon med gode servicetilbud. Svømmebasseng, treningsrom, lekerom, bar, nattklubb, restaurant, skistall, felleskjøkken med komfyrer og oppvaskmaskiner, vaskerom, betjent spa, m.m. Lysløype og turterreng starter rett utenfor. 

Leiligheten kan leies ut via resepsjonen, når den ikke benyttes som fritidsleilighet. Familieleilighet er ettertraktet for utleie i feriene. Ingen utleieplikt. 

For visning kontakt resepsjonen eller Elin Dukana tlf.938 64 254