Leil. 239

2-roms hjørneleilighet med stor veranda, kjøkken og separat soverom

Trykk på bildene for større bilde

Prisantydning 1 350 000 kr inkl. omkostninger

Attraktiv fritidsleilighet på 35 kvm på hjørnet av 2.etasje i Sanderstølens nyeste fløy. Leiligheten har separat soverom, kjøkken, og egen veranda på 6 kvm. Den er totalt oppusset, malt og panelt i lune farger og tekstiler. Ny 1-stavs eikeparkett i alle rom. Kjøkkenet har god skapplass, integrert kjøleskap og stekeovn med induksjon kokeplate. Soverommet har stor garderobeløsning og fransk balkong, med 2 dører som kan åpnes helt opp mot morgensol og vidstrakt utsikt. Flislagt bad med badekar og varmekabler i gulv. Leiligheten har utsikt i retning av Nystølfjellet. Kan om ønskelig selges noe møblert. 

Hovedbygget, som opprinnelig het Sanderstølen Høyfjellshotell ble gjenoppbygget i 1965, etter at den opprinnelige bygningen brant ned i 1963. Ved årsskiftet 2013/14 fikk alle de tidligere hotellrommene private eiere og ble omdannet til et aksjeselskap. Eiendommen eies av aksjeselskapet som gir aksjonærene en eksklusiv bo- og bruksrett til sine respektive leiligheter. 

Eierskapet gir tilgang til wifi, store møblerte fellesarealer med peis, bibliotek, bar og diverse arrangementer. Resepsjon med gode servicetilbud. Svømmebasseng, treningsrom, lekerom, bar, nattklubb, restaurant, skistall, felleskjøkken med komfyrer og oppvaskmaskiner, vaskerom, betjent spa, m.m. Lysløype og turterreng starter rett utenfor. 

Leiligheten kan leies ut via resepsjonen, når den ikke benyttes som fritidsleilighet. Ingen utleieplikt. 

Felleskostnader/mnd 2 000 kr 

Alle faste, løpende kostnader er inkludert i felleskostnadene, med unntak av innboforsikring. Felleskostnadene inkluderer bla. felles parkering, renhold av fellesarealer, bredbånd, offentlige avgifter, varmt vann, oppvarming, vaktmestertjeneste, snøbrøyting/strøing, vedlikehold, forsikring mm. Fellesutgifter betales kvartalsvis.

Aksjeleiligheten overdras fri for pengeheftelser. 

Interesserte kan kontakte Elin Dukana tlf.938 64 254