Leil. 237

31 kvm – Med separat soverom

Prisantydning 975 000 kr

Omkostninger kommer i tillegg; eierskiftegebyr 5 500 kr og forretningsførers honorar 3 750 kr 

Totalt 984 250 kr

Felleskostnader 2 475 kr

Felleskostnader inkluderer alle faste, løpende kostnader er inkludert i felleskostnadene, med unntak av innboforsikring. Felleskostnadene inkluderer bla. felles parkering, renhold av fellesarealer, bredbånd, offentlige avgifter, varmt vann, oppvarming, vaktmestertjeneste, snøbrøyting/strøing, vedlikehold, forsikring mm. Fellesutgifter betales kvartalsvis. Tillegg for strøm kan tilkomme ved store prisvariasjoner. 

Beskrivelse

2-roms fritidsleilighet på 31 kvm i 2.etasje på Sanderstølen. Leiligheten er lyst og smakfullt oppusset med kjøkken med integrert kjøleskap, kokeplater, kullfiltervifte, oppvaskkum og god skapplass. En fransk balkong med to verandadører kan åpnes helt opp mot formiddagssol og utsikt i retning av Nystølfjellet. Leiligheten er oppvarmet med takvarme. 

Soverommet er innredet med dobbeltseng og køyesenger, som sammen med sovesofa gir totalt 6 sengeplasser.

I gangen er det garderobeskap. Badet er flislagt, med badekar, gulvvarme og innlagte downlights i taket. Leiligheten selges møblert.

Leiligheten kan leies ut via resepsjonen, når den ikke benyttes som fritidsleilighet. Familieleilighet er ettertraktet for utleie i feriene. Ingen utleieplikt. 

Som leilighetseier på Sanderstølen er man samtidig medeier i konseptet Sanderstølen Hotell. 

For visning kontakt resepsjonen eller Elin Dukana tlf.938 64 254