Leil. 228/230

Leilighet som kan avdeles med dør til to separate enheter

Prisantydning 920 000 kr

Felleskost/mnd. 2 337 kr

Flott 2 roms leilighet (aksjeleilighet) med ettermiddag/kveldsol og plass til 4.

Leiligheten er 38 kvm og har separate soverom, kjøkken og bad. Den ligger i 2. etasje med lett tilgang fra hovedinngangen.
Leiligheten ble bygd om og oppusset i 2015. Leiligheten er malt i lyse farger, har ny lys treparkett i alle rom. Kjøkkenet har god skapplass, integrert kjøleskap og stekeovn og koketopp med induksjon og avtrekksvifte. Benkeplate i skifer. 

Badet er beholdt i husets 80-tallsstil, men med varmekabler i gulvet og nytt toalett . Det framstår solid og pent på alle flater. separat toalettrom med god oppbevaringsplass. I soveromsdelen er det bevisst tatt vare på elementer fra det opprinnelige hotellet som er godt integrert i moderniseringen. 

I 2015 ble 2 tidligere dobbeltrom bygd om med låsbar dør i mellom og slått sammen til komplett leilighet med to inngangsdører. ny parkett i hele leiligheten og alle flater ble malt. fransk balkong, som fikk nye isolerglassruter i 2016 med beste isolasjonsverdi. 

To låsbare overskap gir plass til oppbevaring av private ting. Med leiligheten følger også en stor bod i annen bygning på hotellområdet.
Det er mulig å leie ut enten ett eller begge rom. 

Leiligheten kan om ønskelig selges noe møblert. 

For visning kontakt resepsjonen eller Elin Dukana tlf 938 64 254