Leil. 202

Hjørneleilighet med veranda

Prisantydning 1 275 000 kr

Omkostninger 8 500 kr 

Pris totalt 1 283 500 kr 

Fritidsleilighet beliggende i 2.etasje, sør-vestvendt hjørneleilighet på ca 38 kvm, med egen privat balkong på ca 5 kvm, som har sol hele dagen. I tillegg er det to franske balkonger mot vest, med dører som kan åpnes helt opp. Leiligheten har tilpasset kjøkken og garderobeløsning i heltre eik. Kjøkkenet inneholder komfyr med to induksjon koketopper, stort  kjøleskap med en liten fryser, godt med skapplass på kjøkken og inngangsparti. Badet er oppgradert med nytt gulv, fliser, toalett, dusj og servant. Det foreligger dokumentasjon på arbeidene som er utført av rørlegger og elektriker. Sengen på soverommet er en 160cm bred med 4 romslige skuffer. I stuen står det en Hovden sovesofa med sjeselong med rom for oppbevaring. Sengen i sovesofaen er 140 cm bred. Leiligheten selges møblert etter avtale. 

Eierskapet gir tilgang til wifi, store møblerte fellesarealer med peis, bibliotek, bar og diverse arrangementer. Resepsjon med gode servicetilbud. Svømmebasseng, treningsrom, lekerom, bar, nattklubb, restaurant, skistall, felleskjøkken med komfyrer og oppvaskmaskiner, vaskerom, betjent spa, arrangementer m.m. Turterreng og lysløype med forbindelser til et stort løypenettverk starter rett utenfor. 

Leiligheten kan leies ut via resepsjonen, når den ikke benyttes som fritidsleilighet. Ingen utleieplikt. 

Felleskostnader/mnd 2 125 kr 

Felleskostnader inkluderer alle faste, løpende kostnader, med unntak av innboforsikring. Felleskostnadene inkluderer bla. felles parkering, renhold av fellesarealer, bredbånd, offentlige avgifter, varmt vann, oppvarming, vaktmestertjeneste, snøbrøyting/strøing, vedlikehold, forsikring mm. Fellesutgifter betales kvartalsvis. 

Visning på forespørsel, kontakt resepsjonen eller Elin Dukana tlf 938 64 254