Leil. 148

26 kvm + bod – kjøkken – gulvvarme – i Sanderstølens nyeste fløy

Prisantydning 650 000 kr

Omkostninger kommer i tillegg; eierskiftegebyr kr 5 500,- og forretningsførers honorar kr 3 000,-. 

Pris totalt kr 658 500,-. 

Pent oppusset fritidsleilighet på 26 kvm i 2.etasje i Sanderstølens nyeste fløy. Leilighetene i denne delen av bygget har ekstra stor takhøyde, som gir en opplevelse av romslighet. Leiligheten har fransk balkong med sol ettermiddag og kveld. Leiligheten har praktisk kjøkken med vask, overskap, integrert kjøleskap og hybelkomfyr. Over komfyren er det kjøkkenvifte med kullfilter. Kjøkkenet er utstyrt med aquastop og komfyrvakt. 

Leiligheten har nytt parkettgulv med gulvvarme. Entreen er innredet med 3 skap med hyller og skuffer, samt garderobestang for oppheng av yttertøy. Badet har fliser på gulv og vegger og har badekar med dusj og nytt vegghengt toalett. Leiligheten er innredet med spisebord, sofakrok med sovesofa og en seng. I entre og oppholdsrom er det nye lamper i tak, overskap på kjøkken og på vegg. De fleste er ledlamper med dimmefunksjon. 

Selges om ønskelig med møbler: spisebord med 3 stoler, sovesofa, lenestol, sofabord, hylle og seng. 

Bod nr 29 på 3,3 kvm følger med leiligheten. 

Eierskapet gir tilgang til wifi, store møblerte fellesarealer med peis, bibliotek, bar og diverse arrangementer. Resepsjon med gode servicetilbud. Svømmebasseng, treningsrom, lekerom, bar, nattklubb, restaurant, skistall, felleskjøkken med komfyrer og oppvaskmaskiner, vaskerom, betjent spa, m.m. Lysløype og turterreng starter rett utenfor. 

Leiligheten kan leies ut via resepsjonen, når den ikke benyttes som fritidsleilighet. Ingen utleieplikt. 

Felleskostnader/mnd 1 775 kr 

Felleskostnader inkluderer alle faste, løpende kostnader er inkludert i felleskostnadene, med unntak av innboforsikring. Felleskostnadene inkluderer bla. felles parkering, renhold av fellesarealer, bredbånd, offentlige avgifter, varmt vann, oppvarming, vaktmestertjeneste, snøbrøyting/strøing, vedlikehold, forsikring mm. 

Fellesutgifter betales kvartalsvis. 

For visning kontakt resepsjonen eller Elin Dukana tlf 938 64 254