Det gode livet på Sanderstølen

Sanderstølen hotell har med sin flotte beliggenhet i Valdres, ved grensen til Golsfjellet og Hallingdal, vært et populært sted for turister og hyttefolk i mange år. 

2014 ble det tidligere hotellet solgt som leiligheter i løpet av noen hektiske høstuker. 2. januar 2014 ble leilighetene på Sanderstølen overtatt av sine nye eiere og med det ble en ny historie for Sanderstølen hotell skapt. Salget av leilighetene på Sanderstølen ble omtalt i både Finansavisen og NRK, i tillegg til flere lokale medier.

Med beliggenheten på 850 m.o.h kommer du enkelt til fjells, uten å måtte være på høyfjellet som ofte er værutsatt. Nærheten til naturen, terrenget som innbyr til aktiviteter, og tilgangen til Sanderstølen hotell med blant annet restaurant, bar, basseng og treningsrom, gjør området attraktivt for aktive hyttefolk – sommer som vinter. Et hyggelig vertskap kan også bistå med utleie av leiligheter eller hytter om det er ønskelig.

Skiterrenget er variert og lett tilgjengelig for både små og store, ung og gammel. Til sammen kjøres det i regi av Tisleidalen Løypelag, ca 150 km skiløyper i området rundt Sanderstølen. Løypenettet er knyttet sammen med nærliggende løyper på Golsfjellet, som gjør at området kan tilby nærmere 300 km oppkjørte løyper. Se skisporet.no for oppdatert løypestatus for Tisleidalen og Golsfjellet. 

Området ligger sentralt til og er perfekt som overnattingssted. 

Om sommeren er det flotte muligheter for både fotturer og sykling med Sanderstølen som utgangspunkt. Fiskemulighetene er også gode. 

Sanderstølen Hotell har rom for utleie. Se våre rom her.

Ta kontakt på booking@sanderstolen.no eller telefon 22 22 22 21 for å få vite mer. 

Velkommen til nye og gamle venner av Sanderstølen